Маскиран с ръкавици се приближава до автомобил с 2 туби

...
Маскиран с ръкавици се приближава до автомобил с 2 туби
Коментари Харесай

Вижте кадри на палеж на кола с 2 туби бензин във Видин

Маскиран с ръкавици се доближава до автомобил с 2 туби бензин, слага ги на предния и задния похлупак на колата, по-късно възпламенява пликче с субстанции, прикрепено до тубите, и бяга. Това се вижда от фрагменти, снимани от охранителни камери, с които " 24 часа " разполага, по какъв начин мъж подпалва кола във Видин.

Запалителното вещество в пликчето, закачено на тубите, е примес от 2 химични детайла. Към едно вещество се инжектира друго, в композиция с бензин на процедура се получава бомба, както се вижда във видеото. Престъплението е от лятото на 2017 година и към този момент се води неразкрито.

Полицейски източници ни описаха, че по същата скица е щяло да изгори Граничното полицейско ръководство във Видин, чийто палеж бе предотвратен от Министерство на вътрешните работи и прокуратурата. 2-мата уличени са упрекнати и са зад решетките.

За предотвратения палеж на граничното ръководство във Видин описаха зам. основният прокурор Иван Гешев и основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов при започване на март. Причината - имали задачата да създадат разбор на протичащото се във Видин. В края на 2018 година била запалена колата на проверяващ служител на реда от граничното ръководство. Бил изработен и опит да бъде погубен и жилището му, само че тогава бандитите объркали жилището му.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР