Маскиран мъж се е опитвал да влезе в дома на

...
Маскиран мъж се е опитвал да влезе в дома на
Коментари Харесай

Маскиран се опитвал да влезе в дома на Гебрев, след като подава жалба за отравянето

Маскиран мъж се е опитвал да влезе в дома на предприемача Емилиян Гебрев. Това се е случило месец, откакто той подава тъжба да бъде възобновено следствието по случая с отравянето му и прокуратурата да ревизира възможна връзка със случая „ Скрипал”.
На 8 ноември 2018 г в 20:44 ч. камерите към къщата на предприемача Емилиян Гебрев засичат маскирано като нинджа лице. На фрагментите се вижда по какъв начин към минута и половина то прави оглед на парцела и по-късно изчезва. Гебрев дава записа на полицията седмица по-късно.
„ Веднага не съм подал жалбата – тутакси, на секундата. Първото нещо, което направих и което за мен беше най-правилното – да се обадя на наблюдаващия прокурор по тъй наречените значимо, водещо дело за продължението от 2015 година За жал, отговорът, който получих от наблюдаващия прокурор беше, че това не е към спуснатите му задания и не е в неговия периметър на дейност”, разяснява Гебрев пред bTV.
Бизнесменът показа, че прокурорът го е посъветвал да подаде тъжба към съответното районно полицейско ръководство и той го е послушал. Гебрев твърди, че от полицията му споделят, че евентуално става въпрос за апаш.„ Някой ще каже, че несъмнено преигравам или нещо друго си изобретявам. Аз задавам един съответен въпрос – всичките тези, които могат да изрекат тези думи, в случай че с тях се е случило това, което се е случило с мен през 2015 година, няма ли да бъдат до безконечност мнителни и нащрек за всяко едно нещо, което не е обикновено, тъй като всички са ме питали до момента, които са разследвали „ Вие забелязахте ли нещо ненормално, забелязахте ли нещо, което не се случва всеки ден или нещо странно”, сподели предприемачът.
Припомняме, че Емилиян Гебрев, притежател на оръжейната компания " Емко ", изпадна в кома през април 2015 година дружно със сина си и един от шефовете на компанията. И тримата оцеляха, само че Гебрев твърди, че е имало опит да бъдат отровени с " Новичок ", а казусът по този начин и не беше решен. През октомври предходната година, откакто разговарял с другар за случая " Скрипал ", Гебрев се обърнал към българските прокурори и им е предал резултати от лабораторните проби от 2015 година, които съгласно него демонстрират, че може да е бил токсичен с вещество от фамилията на бойните отровни субстанции " Новичок ", за което английските управляващи считат, че е употребен против Скрипал и щерка му.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР