Маскиран мъж се е опитвал да влезе в дома на

...
Маскиран мъж се е опитвал да влезе в дома на
Коментари Харесай

Маскиран се опита да обере дома на бизнесмена Емилиян Гебрев

Маскиран мъж се е опитвал да влезе в дома на предприемача Емилиян Гебрев. Това се е случило месец, откакто той подава тъжба да бъде възобновено следствието по случая с отравянето му и прокуратурата да ревизира възможна връзка със случая " Скрипал ".

На 8 ноември 2018 г в 20:44 ч. камерите към къщата на предприемача Емилиян Гебрев засичат маскирано като нинджа лице. На фрагментите се вижда по какъв начин към минута и половина то прави оглед на парцела и по-късно изчезва. Гебрев дава записа на полицията седмица по-късно.

" Веднага не съм подал жалбата – тутакси, на секундата. Първото нещо, което направих и което за мен беше най-правилното – да се обадя на наблюдаващия прокурор по тъй наречените значимо, водещо дело за продължението от 2015 година За жал, отговорът, който получих от наблюдаващия прокурор беше, че това не е към спуснатите му задания и не е в неговия периметър на активност ", разяснява Гебрев.

Бизнесменът показа, че прокурорът го е посъветвал да подаде тъжба към съответното районно полицейско ръководство и той го е послушал. Гебрев твърди, че от полицията му споделят, че евентуално става въпрос за апаш.

" Някой ще каже, че несъмнено преигравам или нещо друго си изобретявам. Аз задавам един съответен въпрос – всичките тези, които могат да изрекат тези думи, в случай че с тях се е случило това, което се е случило с мен през 2015 година, няма ли да бъдат до безконечност мнителни и нащрек за всяко едно нещо, което не е обикновено, тъй като всички са ме питали до момента, които са разследвали " Вие забелязахте ли нещо ненормално, забелязахте ли нещо, което не се случва всеки ден или нещо необичайно ", сподели предприемачът.

От Министерство на вътрешните работи обясниха за bTV, че такива фрагменти са им предоставени и по проблема се работи. " Не мога да разясня, има досъдебно произвеждане. Това, което мога да кажа – изрично декларирам, че всеки един сигнал, който се получава се отработва от Министерство на вътрешните работи и се работи по всяка една версия ", уточни гл. комисар Ивайло Иванов, гл. секретар на Министерство на вътрешните работи.

От столичната полиция не прецизираха какъв брой време ще им бъде належащо за привършване на следствието.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР