Маскиран мъж е нахлул рано тази сутрин в дома на

...
Маскиран мъж е нахлул рано тази сутрин в дома на
Коментари Харесай

Председателката на руската ЦИК e нападната с електрошок в дома й

Маскиран мъж е нахлул рано тази заран в дома на председателката на съветската Централна изборна комисия Ела Памфилова край Москва и я нападнал с тейзър – електрошоково устройство, предадоха Ройтерс и ТАСС, цитирайки известия на съветското Министерство на вътрешните работи.

Нападението идва единствено два дни преди предстоящите с огромен интерес районни избори в Руската федерация, в това число и в Москва.

" Маскираният проникнал през прозорец на верандата на дома, няколко пъти блъснал стопанката на дома с тейзъра, след което избягал ", заяви говорителката на министерството Ирина Волк.

Полицаи пристигнали бързо на местопроизшествието по подаден сигнал и открили, че пострадала е точно Памфилова. За цел на нападението към този момент се счита обир, заяви за ТАСС различен източник от правоохранителните органи.

Според него обаче от вкъщи на Памфилова не е изчезнало нищо – това е декларирала самата тя. Памфилова към този момент не желае да разяснява нападението, само че се усеща добре и може да взе участие в обществени мероприятия. Обирджията, по предварителна информация, не знаел кой е собственик на дома и сега се търси.

Случаят се проверява и е взет под надзор от управлението на Министерство на вътрешните работи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР