Маската за лице, която ще ви представим днес, избелва кожата и

...
Маската за лице,
която ще ви представим днес, избелва кожата и
Коментари Харесай

Маската за лице, която перфектно ще се погрижи за лицето ви

Маската за лице, която ще ви представим през днешния ден, избелва кожата и почиства лицето от тъмните петна и луничките, а също по този начин понижава появяването на бръчки.

Маската е на базата на магданоз и лимон – съставки, богати на съществени хранителни субстанции, които са от жизненоважно значение за здравето на вашата кожа.

Магданозът има много изгоди за здравето и постоянно се употребява против бъбречни болести, инфекции на пикочните пътища, диабет, инфектиране на очите и импотентност. Той се употребява и в козметичните артикули заради регенеративните му свойства.

Маската може да намали дразненето и подуването на лицето, да избели кожата, да елиминира зачервяването и да усъвършенства тена. Тя също по този начин ще отстрани акнето и другите кожни проблеми, които не сте съумели да решите по-рано.

Какво ви е нужно, с цел да приготвите маската?

Съставки:

2 супени лъжици листа от магданоз1 чаена лъжичка лимонен сок или ябълков оцет200 мл вода

Начин на подготвяне:

Сварете водата в тенджера, по-късно прибавете нарязаните листа от магданоз и гответе сместа на слаб огън за 15 минути.След това махнете тенджерата от огъня и я оставете да изстине, прибавете лимоновия сок или ябълковия оцет и разбъркайте добре.Сместа изсипете в съд и я съхранявайте в ледник.

Употреба:

Нанасяйте маската върху лицето си 2 пъти дневно заран и преди лягане.Тази маска ще затвори порите на лицето и ще ги почисти надълбоко, като направи тена ви равномерен.Уникалните свойства на магданоза отстраняват луничките и тъмните петна по кожата и ще я направят по-сияеща от всеки път.

Вижте още: Ефикасен лек при болки в коляното, ревматизъм и подагра

Повтаряйте процеса всеки ден в продължение на 1 месец и лицето ви ще бъде безупречно.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР