Маска, престилка, ръкавици – последните появи на херцогинята на Кеймбридж

...
Маска, престилка, ръкавици – последните появи на херцогинята на Кеймбридж
Коментари Харесай

Кейт с маска на испанска дизайнерка

Маска, престилка, ръкавици – последните появи на херцогинята на Кеймбридж се разискват необятно във Англия, защото за първи път е забелязана да носи защитни средства. Тя е втората жена от Британския кралски двор (след херцогинята на Корнуол), която прави това и тематиката обикаля страната, защото Кейт постоянно е била фешън икона и в този момент се причислява към апела за носене на защитни средства. В този смисъл, в разгара на пандемията „ резултатът Кейт “ става образователен и тя го прави с маска 'Made in Spain', оповестява списание Hola.

Образът на херцогинята на Кеймбридж в рокля и цветна маска обиколи Англия. Почти всички медии я означават, акцентирайки на потреблението на най-необходимото допълнение напоследък. Маската е в заглавията, както в всеобщите медии, по този начин и в профилираните в региона на модата и стила, където те акцентират значимостта на нейната приложимост в страна, в която разпространяването се забави след наложителната приложимост на маски в затворени пространства, влезнало в действие на 24 юли.
 Херцогинята на Кеймбридж Катрин Gulliver/Getty Images
В допълнение, първата маска, която Кейт Мидълтън е употребила, е от памук, за многократна приложимост от Amaia Kids (16,60 евро) с щампа на Liberty на име Wiltshire Floral. Амая Арриета от Гипускоа /Страна на баските, Испания/ е един от нормалните дизайнери,с чиито поизведения херцогинята облича децата си от години. „ Ателиетата на Амая бяха заети по време на карантината, тъй като правеха маски за лечебни заведения в Испания, по тази причина взехме решение да използваме целия този опит за основаване на дребна сбирка от красиви памучни маски, с цел да накараме децата ни да се усмихват, вместо да плачат, когато би трябвало да излязат и даса предпазени ”, изяснява компанията на личния си уеб страница, който има същия дизайн за деца, както за възрастни.
 Херцогинята на Кеймбридж Катрин Gulliver/Getty Images
Във вторник брачната половинка на принц Уилям посети благотворителната организация Baby Basics във Англия в Шефилд, където описа какъв брой е била разчувствана, когато е чула фамилни истории, в които се споделя за неналичието на средства когато се ражда бебе. Маската не съумя да скрие вълнението й и Кейт помоли 19 английски марки да дарят съвсем 10 000 продукта за общо 40 бебешки банки в Обединеното кралство.
 Херцогинята на Кеймбридж Катрин Gulliver/Getty Images
Частично покриването на лицето й обаче не попречи да се види в очите й вълнението от самодейността, която стартира. Докато тя зареждаше кутиите с движимости и приготвяше някои от доставките във краткотрайния дистрибуционен център на благотворителната организация, херцогинята на Кеймбридж призна, че се вълнува от този план: „ Това може да бъде доста прочувствено. Спомням си някои от фамилиите, които срещнах и ме разплакаха, в действителност бяха доста трогателни! Борбите, през които са минали, смелостта, която са показали при изключителни условия. "
 Херцогинята на Кеймбридж Катрин Gulliver/Getty Images
Този план обезпечава съществени неща (памперси, облекла, обувкии др.) на фамилии в потребност, които са ориентирани към благотворителната организация от здравния личен състав, който се грижи за тях по време или след раждането, както и от обществените служащи. Здравната рецесия усложнява обстановката, защото като се изключи че има по-голямо търсене, продуктите към този момент не могат да бъдат втора ръка, с цел да се избегнат инфекции. След като научи за тази обстановка, херцогинята се включи и оглави тази акция за включване на компании от Англия. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР