Масивният трафик на сайтовете на Webground - Actualno.com, Expert.bg, Iwoman.bg,

...
Масивният трафик на сайтовете на Webground - Actualno.com, Expert.bg, Iwoman.bg,
Коментари Харесай

Actualno и NS1 - очаквано добра комбинация

Масивният трафик на уеб страниците на Webground - Actualno.com, Expert.bg, Iwoman.bg, Sportlive.bg и Sofialive.bg постоянно се е нуждаел от мощен хостинг сътрудник, посредством който да се подсигурява висока надеждност и експедитивност. Преди към година и половина нa публицистичният ни мейл пристигна писмо от NS1, които сами ни потърсиха, с цел да ни предложат услуга. Никакви предварителни диалози, връзки, сделки: просто учтиво писмо с предложение.
Първи усещания от NS1 - договарянията се водят със самият шеф, Владислав Георгиев. Няма я уморителната верига от по-ниски звена, в които всичко се предава отдолу-нагоре и отгоре-надолу и по този начин месеци наред, до момента в който всички етажи по корпоративния асанасьор схванат защо става въпрос. Стана друго - поредност от няколко градивни срещи и много бързо ние, Webground и NS1, си стиснахме ръцете за страховит дълготраен контракт от 5 години.
" Решението да предложа партньорство на WebGround пристигна естествено. Редовно попадам на Actualno.com по отношение на вести и събития както от споделяния в обществените мрежи, по този начин и след търсене в Гугъл. Помислих си, че новаторското решение, което сме основали за облачни услуги ще работи чудесно за известен уебсайт като Актуално. След няколко срещи намерихме кои са точките, които WebGround желаят да подобрят, с цел да имат повече експедитивност и надеждност, и си стиснахме ръцете ", споделя от своя страна Георгиев.

Оттам нататък се стигна и до съдбоносното пренасяне. На централно място ни чакаха мощните ракове на NS1 (кутиите, в които се съхраняват сървърите). Наложи се да носим сървърите на новото място в два часа през нощта (за да не изпускат читателите на Actualno.com и другите уеб сайтове най-важните вести и статии) и въпреки да беше мъчно, към този момент знаем, че са в сигурни ръце.
Читателите на уеб страниците несъмнено са забелязали, че вършим всичко допустимо да описваме вести от мястото на събитието с livestream. Е, това става допустимо точно поради виртуални машини, които са на техния SSD облак.
А в този момент малко статистика:
Благодарение на тяхната cloud SSD google speed пробата качи равнището от 70 на 82 %.
Server response times (TTFB) е намалял с 50%.
Uptime-ът ни в този момент е 99.9%, а преди беше 99.5%
От NS1 постоянно реагират бързо, дружелюбно и доброжелателно.

" За мен повода за постоянното битие на партньорството към този момент повече от година е в това, че и от двете страни стоят експерти, а когато е по този начин, неразбирателства мъчно пораждат. Непрекъснато си оказваме помощ и сме си потребни, което е и повода за нашето пратньорство ", споделя още Владислав Георгиев.
От Webground горещо предлагаме NS1, тъй като знаят какво вършат!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР