Масивен отровен паяк ловец със същия размер на ръка“ беше

...
Масивен отровен паяк ловец със същия размер на ръка“ беше
Коментари Харесай

Огромен паяк ловец с „размера на ръка“, открит в кутии, изпратени от Китай до Обединеното кралство

Масивен токсичен паяк ловджия със „ същия размер на ръка “ беше открит в кутии, изпратени от Китай до Обединеното кралство.

Снимки, които пълзят по кожата, демонстрират страховито пълзящ пасажер, откакто е открит в склад. Видът паяк - измежду най-големите в света - е открит от служащ, който разопакова кутии от Китай със артикули, които би трябвало да бъдат изпратени до клиенти в Обединеното кралство. Работничката сподели, че находката в склад в Олдам, Манчестър, я е довела до „ сърдечен удар “.

Тя сподели: „ Паякът е с размерите на ръката на детето ми. Намерих паяка сред тях кутии - беше мъртъв, към този момент сплескан и изсушен. Беше много шокиращо да открия такова създание, където не бихте очаквали да бъде. Това ме докара инфаркт - бях там със брачна половинка ми и скочих и се скрих зад него. "

„ Бих сравнил размера му с ръката на моето тригодишно дете. Тялото му беше с размерите на ключ за кола. Побиват ме тръпки единствено като си помисля. " Паякът беше открит във вторник, 12 март, и служащият смяташе, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР