Масивен инфаркт е убил Николай Вълчев, който бе популярен като

...
Масивен инфаркт е убил Николай Вълчев, който бе популярен като
Коментари Харесай

Инфаркт уби двойника на Парцалев

Масивен инфаркт е умъртвил Николай Вълчев , който бе известен като двойник на великия комедиант Георги Парцалев, научи „ Уикенд ”. Бургазлията нашумя преди няколко години като дубльор на звездата на социалистическия комизъм в рекламен клип, сниман от режисьора Андрей Слабаков . Николай е умрял на 60 години в дома си при започване на седмицата.

От години Вълчев страдал от разширени вени на крайници. Вероятно откъснат тромб е запушил коронарните съдове и това е довело до инфаркта, разясняват негови съседи от квартал „ Крайморие ” в морския крад. Заради изключителната обстановка в страната, погребението минало в стеснен кръг. Опечалените спазвали нужната отдалеченост от 2 метра разстояние между тях.

Малцина знаят, че приликата сред Николай и звездата от Левски по никакъв начин не е инцидентна. Двамата били трети братовчеди. „ Малкият Парцалев – по този начин ми викаха всички, не ми споделяха Николай или Ники ”, разказвал е двойникът на комика. Когато се явил на кастинга за двойник на Парцалев за фотосите на рекламния клип, всички останали претенденти се отказали.

Дълги години Николай Вълчев работел като сервитьор в заведение на основната улица в квартала. Заради поразителната аналогия с именития комедиант, той станал известен като Чичо Манчо .

Много от клиентите, на които сервирал желали да се снимат с него. Той бил огромен наивник, безгрижник и разпален риболовец. Очаквал скоро да се пенсионира и да получава немска пенсия, защото дълги години работил зад граница. Мечтата му била да си купи лодка и да лови риба по през целия ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР