Масирано присъствие отбелязва българското волейболно съдийство на 1/4-финалите в третия

...
Масирано присъствие отбелязва българското волейболно съдийство на 1/4-финалите в третия
Коментари Харесай

Шест български съдии в 1/4-финалите за Чалъндж къп

Масирано наличие отбелязва българското волейболно съдийство на 1/4-финалите в третия по мощ европейски шампионат при мъжете Чалъндж къп. Цели шест родни съдии имат предопределение в тази влиятелна фаза от шампионата, като освен вземат участие, само че всички са първи рефери на своите мачове.

Трима от тях към този момент се изявиха в първите срещи от 1/4-финалите на шампионата. Милан Тодоров бе първи арбитър на мача сред волейболистите на съветския Белогорие (Белгород) и Бенфика. Симеон Иванов управлява като първи рефер срещата сред тимовете на Спортинг (Лисабон) и Фонте Бастардо (Азорски острови). Иван Момиров свири като първи арбитър на семейството на Веро Волей (Монца) и Калцит Волей (Словения).

Реваншите на 1/4-финалите са на 13 февруари, като трима нови български съдии ще се изявят като първи рефери на мачовете. Мартин Янакиев ще управлява семейството на Бенфика с Белогорие. Любомир Сираков ще бъде на Азорските острови като ще свири дуела Фонте Бастардо - Спортинг. Илия Пенков ще се изяви като първи рефер в Словения, където локалния Калцит приема италианския Веро Волей (Монца).

BGvolleyball.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР