Масирано присъствие на агенти на ДАНС е имало вчера в

...
Масирано присъствие на агенти на ДАНС е имало вчера в
Коментари Харесай

Извънредно! Агенти на ДАНС ровят две врачански болници, удариха и РЗИ

Масирано наличие на сътрудници на ДАНС е имало през вчерашния ден в две врачански лечебни заведения, научи извънредно осведомителна организация BulNews.bg. По заповед на основния прокурор Сотир Цацаров в града е дошъл огромен екип на специфичната работа, които са ровили в документите на МБАЛ „ Христо Ботев “ и частната „ Вива медика “.
Акцията е почнала малко след 9 часа сутринта по заповед на зам.-директора на ДАНС Недялко Недялков и е траяла до 15 часа, след което сътрудниците си отпътували. По неофициална информация инспекция е имало и в РЗИ, откъдето е конфискувана документи от 2009 година, обвързвана с издадените разрешителни за активност на двете лечебни заведения. И на трите места са направени копия на бумащината, макар че в здравното министерство разполагат с търсената информация. През цялото време сътрудниците от трите екипа поддържали връзка между тях и координирали настояванията си.
Действията на чиновниците на ДАНС са знак, че във врачанското опазване на здравето е допустимо скоро да гръмнат бомби, които мощно да разклатят позициите на авторитетни фактори в града. До приключването на публицистичния материал проверяваните лица не бяха открити за коментар.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР