Масиран мозъчен кръвоизлив покоси в търновската болница известния адвокат от

...
Масиран мозъчен кръвоизлив покоси в търновската болница известния адвокат от
Коментари Харесай

Мозъчен удар покоси в болницата търновския адвокат Огнян Симеонов

Масиран мозъчен кръвоизлив покоси в търновската болница известния юрист от регионалния град Огнян Симеонов. Само на 49 години той е умрял на 18 февруари след лекуване. Трябвало да бъде изписан от стационара на идващия ден, само че ударът не го пощадил. Огнян Симеонов е някогашен следовател с паметни следствия, написа вестник Борба.

``
реклама

След раздробяване на огромната Окръжна следствена работа той избира попрището на юриста, а други негови сътрудници на съдията. Адвокат Симеонов бе профилиран главно във водене на отбрани по наказателни каузи. Той има зад тила си доста съществени победи в храма на Темида. Поклонението ще бъде на 21 февруари от 12.00 часа в Гробищния парк във Велико Търново, заяви през вчерашния ден председателката на адвокатската колегия Даниела Минева.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР