Масимилиано Алегри похвали своите футболисти от Ювентус за себераздаването след

...
Масимилиано Алегри похвали своите футболисти от Ювентус за себераздаването след
Коментари Харесай

Алегри: Допуснахме неочакван гол, но отговорът ни беше отличен

Масимилиано Алегри похвали своите футболисти от Ювентус за себераздаването след изразителния триумф с 6:1 над Салернитана в мач от шампионата за Купата на Италия, който изпрати отбора на четвъртфинал. Домакините позволиха ранен гол, само че по-късно отнесоха своя противник с шест попадения.

" Досега (през сезона - б.р.) не бяхме правили поврат, само че в този момент го постигнахме, а това е добър знак ", съобщи наставникът на " бианконерите ".

" Допуснахме непредвиден гол, само че отговорът ни беше отличен. Това демонстрира, че сме положителни и че сме израснали като тим. Тази вечер тичахме доста и създадохме условия за доста подавания. Нужно е обаче да бъдем по-точни в последния пас, а и като цяло да увеличим % на сполучливите подавания ", продължи той.

В неделя сред Юве и Салернитана следва нов конфликт, само че този път от Серия " А ", освен това в Салерно.

" В края на седмица ще срещнем изцяло друг съперник и надлежно би трябвало отново да подходим с голямо внимание ", предизвести Алегри.

Специалистът още веднъж беше запитан дали място в топ 4 си остава основната цел пред Юве.

" Нужно е да приключим в четворката, тъй като идващото издание на Шампионската лига ще бъде изцяло друго. Трябва да сме деликатни с графика, тъй като другояче ще стане неразбория ", сподели още треньорът.
 Ювентус - Салернитана 6:1 в дуел за Купата на Италия
" Старата госпожа " се позабавлява със Салернитана

" Старата госпожа " се забавлява
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР