Алегри: Играхме добре в първите 75 минути

...
Масимилиано Алегри бе видимо разочарован след отпадането на неговия Ювентус
Коментари Харесай

Масимилиано Алегри бе видимо разочарован след отпадането на неговия Ювентус от Шампионската лига през този сезон.
Масимилиано Алегри.
„Старата госпожа“ допусна малко очаквано домакинско поражение от Виляреал с 0:3 в реванша между двата тима от осминафиналите на надпреварата и след равенството 1:1 на испанска земя, се прости с участието си в турнира за трета поредна година в първия кръг на елиминациите. „Биаконкерите“ имаха добри ситуации преди почивката чрез Душан Влахович, като веднъж и гредвата спаси гостите, но с течение на двубоя силите на домакините започнаха да се изчерпват и те инкасираха три късни попадения чрез Жерард Морено от дузпа (78), Пау Торес (85) и Арно Данжума отново от бялата точка (92).

„Играхме добре в първите 75 минути, имахме положения през първото полувреме. Те бяха зад топката и само епизод като този, който се случи при дузпата, можеше да промени развоя на срещата. Те имаха девет човека зад топката и не контраатакуваха…Намерението им беше да се възползват от някакво добро стечение на обстоятелствата“, коментира наставникът на италианския гранд за Amazon Prime.

„Жълтата подводница“, междувременно, водена от Унай Емери, бе в екстаз след достигането до последните осем в турнира. Носителят на трофея от Лига Европа демонстрира, че няма да бъде лесен съперник за останалите отбори в надпреварата. „Това е магическа вечер. Мислихме, че сме способни да го направим, винаги сме показвали, че сме конкурентни в големите мачове, тимът дава най-доброто от себе си…всички искаме да играем с най-добрите в Европа, ще продължим да мечтаем и ще го правим заедно“, сподели един от голмайсторите Морено за Movistar+.
Жерард Морено.
Жребият за четвъртфиналите в тазгодишното издание на Шампионската лига е в петък, 18 март, от 13:00 часа българско време. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР