Масичката за кафе обикновено стои в центъра на хола. Гостите

...
Масичката за кафе обикновено стои в центъра на хола. Гостите
Коментари Харесай

Какво казва за вас вашата масичка за кафе

Масичката за кафе нормално стои в центъра на хола. Гостите сядат към нея, вие се разполагате комфортно, с цел да гледате ТВ, даже може да я премествате настрана, с цел да изпълнявате извършения вкъщи... а в случай че живеете в дребен апартамент, то несъмнено я употребявате и по време на хранене.

За какво употребявате масичката и по какъв начин я поддържате, декорирате ли я, по какъв начин я организирате – всичко това приказва за самите вас, за вашата персона.

Нека да разгледаме няколко сюжета:

1. Покрита е с книги или списания...

Вие прекарваме много време в четене и наслаждаване на обичани книги, без значение дали става дума за бестселъри или препрочитане на обичан създател. Освен това се стремите да следвате последните трендове.

Като държите книгите под око, вашата масичка е съвършен източник за започване на диалог.

Четете в новата ни графа ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества . 2. Ако имате доста свещи и растения на нея...

Чувствате се най-спокойни, когато всичко към вас е уютно и свежо. Искате домът ви да е център на спокойствието. Вашата масичка за кафе несъмнено отразява това. Тя е подредена и тук-таме има прелестно ухаещи свещи.

3. Никога не разчиствате пощата от нея...

Имате прекалено много други неща на гравата от това да подреждате всеки ден пристигналите писма. Работният ви график е под напрежение, а общественият ви живот е много претрупан.

4. Винаги употребявате подложки за чаши...

Вие планирате, размишлявате върху бъдещето. Горди сте, че се грижите за нещата в живота си. Искате да инвестирате във всичко. Няма да рискувате чашата да повреди масата.

5. Никога не употребявате подложки за чаши...

В този случай вас не ви е грижа толкоз за нещата към вас. Действате непринудено, поемате опасности. Предпочитате да се справите с казуса на по-късен стадий, в сравнение с ненужно да се тревожите в този момент. Живеете на момента.

Каква е вашата масичка за кафе?

Източник: Profit.bg.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР