Мащабно мирно шествие в подкрепа на суверенитета на Украйна ще

...
Мащабно мирно шествие в подкрепа на суверенитета на Украйна ще
Коментари Харесай

Шествие в подкрепа на Украйна на 24 март в София

Мащабно спокойно шествие в поддръжка на суверенитета на Украйна ще се организира на 24 март. Шествието ще тръгне от Площад " Незавимост " в 18:30 ч. и ще означи тъкмо 1 месец от началото на войната в Украйна.

„ Приятели, време е и България да излезе на огромно шествие в поддръжка на Украйна! Само на няколкостотин километра от нас един народ се бие за своята независимост и за бъдещето на Европа с цената на големи почтени жертви и опустошения. Този народ съумя да изненада целия свят с достолепието, смелостта и издръжливостта си “, пишат уредниците на шествието.

Според тях, България е в плен на все по-силната хватка на съветската пропагандна война против страната ни, а съветската посланичка в понеделник си разреши да приказва от името на българския народ.

„ Следим надигащия се краен шовинизъм в Русия и разбираме какво значи той за България, в случай че не пожелаеме една съответна и навременна позиция в поддръжка на Украйна от държавното управление ни. Не можем да позволим маргинални про-руски партии да диктуват най-важните решения за бъдещето на България. Не бива да оставим гласовете ни да бъдат заглушени. Време е да се заявим, че сме тук, че сме в Европейски Съюз и НАТО, че сме създали към този момент цивилизационния си избор и заставаме зад него “, споделят още уредниците в събитието, основано във Facebook:

ЗАЕДНО С УКРАЙНА!

Включете се, поканете другари и семейство, нарисувайте плакати, вземете флагове - украински, български, на Европейски Съюз, а и музикални принадлежности, с цел да ни видят и чуят!

Организаторите акцентират, че събитието е спокойно и участниците са мощно призовани да съблюдават законите на Република България.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР