Мащабни проекти, които ще създадат работни места и ще стимулират

...
Мащабни проекти, които ще създадат работни места и ще стимулират
Коментари Харесай

Ердоган обяви бъдещето за Турция пред 1,6 млн. души в Истанбул

Мащабни планове, които ще основат работни места и ще подтикват стопанската система, разгласи турският президент Реджеп Ердоган на избирателен протест в Истанбул, заяви Анадолската организация, представена от Българска телеграфна агенция.Митингът, на който, съгласно думите на Ердоган, участваха 1,6 милиона души, беше в поддръжка на претендента за кмет на Истанбул на ръководещата коалиция Бинали Йълдъръм.

``
реклама

Ердоган даде обещание, че в Истанбул ще бъде основан център за софтуерно развиване на стойност 600 млн. $ за страната да развива технология със лични запаси.Истанбул ще стане хазаин и на " великански " кино център за 156 милиона $.Най-голямата инвестиция от 1,04 милиарда $ ще бъде за биотехнологичната котловина в региона Тузла, където ще бъдат създавани антитела, ваксини, лещи и медикаменти за химиотерапия. Там ще бъдат основани 20 хиляди работни места, даде обещание Ердоган.В града ще бъдат основани и 17 огромни рехабилитационни центъра, които ще оказват поддръжка на 200 хиляди души с увреждания.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР