Мащабната операция на ГДБОП и Комисията за противодействие на корупцията

...
Мащабната операция на ГДБОП и Комисията за противодействие на корупцията
Коментари Харесай

ГДБОП и комисари търсят гласокупувачи в Несебър

Мащабната интервенция на ГДБОП и Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество (КПКОНПИ) се организира през днешния ден на територията на Несебър, Слънчев бряг и Свети Влас, съобщи БГНЕС.

Акцията стартира в събота и продължава и през днешния ден. Очаква се подробна информация да бъде предоставена в понеделник. По непотвърдена информация тя е ориентирана против пазаруването на гласове за идните на 27 октомври Местни избори 2019.

Улиците безусловно са блокирани от черни софийски коли, от 10 ч. през вчерашния ден Несебър потъмня от униформени служители на реда и жандармерия.

Антимафиотите и чиновниците на антикорупционната комисия претърсиха офиси, частни домове и магазини по сигнали за пазаруване на гласове за идните локални избори.

Обискирани са домовете и офисите на претенденти за кметове и общински съветници, конфискувани са документи и мобилни телефони.

Няма данни за арестувани лица, няма и публично известие за акцията. В късния следобяд проверяващите екипи напуснаха Несебър.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР