Мащабната акция срещу Митьо Очите и бандата му сложили край

...
Мащабната акция срещу Митьо Очите и бандата му сложили край
Коментари Харесай

Щерката на Митьо Очите ридае! Гаджето й я разкара с SMS

Мащабната акция против Митьо Очите и бандата му поставили завършек на първата обич на дребната щерка на гангстера - Ивелина, написа "Уикенд ".

Мащабната акция против Митьо Очите и бандата му поставили завършек на първата обич на дребната щерка на гангстера - Ивелина, написа "Уикенд ". 18-годишната дъщеря на Морския Ал Капоне е била зарязана преди дни от гаджето си Никола, който я уведомил с SMS, че приключва връзките си с нея и повече не желае да са дружно. Ивелина и Никола демонстрираха любовта си обществено преди 2 месеца, когато се появиха като двойка на абитуриентския бал на 12-класниците от учебно заведение "Любен Каравелов " в Несебър. Това лято Никола приключи Строителния колеж в Бургас, само че бе джентълмен на бала на връстничката си Ивелина Желязкова. Младежът е наследник на общинския консултант от Бургас Пеньо Мечков, който развива и огромен строителен бизнес в морския град.

"Никола обича Ивелина, само че несъмнено татко му го е принудил да я разкара, с цел да не си основава проблеми. Иначе допреди акцията на Министерство на вътрешните работи момчето бе неотлъчно с щерката на Очите и дори имаше ключ от вкъщи й ", свидетелстват връстници от Несебър. Според думите им таткото на Никола бил твърдо срещу връзката на сина си с Ивелина още преди задържането на несебърския мафиот. Дотогава обаче Мечков не смеел да притиска наследника си да скъса с дъщерята на Желязков, с цел да не си навлече гнева на страховития разбойник. За огромната щерка на Очите - Станислава, се мълви, че се е покрила и никой не я е виждал от ареста на татко й до ден-днешен. Този месец 25-годишната Станислава трябвало да вдигне женитба с дългогодишния си другар пред погледа на татко си и новата му възлюбена Ренета Николова. Говори се, че сватбата е анулирана за момента.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР