Мащабна война започва през тази година. Твърденията идват от различни

...
Мащабна война започва през тази година. Твърденията идват от различни
Коментари Харесай

Ванга и Нострадамус предрекли опустошителна война за човечеството през 2020 г.

 Мащабна война стартира през тази година. Твърденията идват от разнообразни точки в света, като се базират на предсказаното от Ванга и Нострадамус. Те са настоящи на фона на взривяващите се ракети в Близкия изток. През тази седмица британският вестник " Експрес ", представени от " България през днешния ден ", разгласява обособени материали, отдадени на предсказаното от двамата.

Разкритията, които не вещаят изключително светли и спокойни дни, са с мнения на английския психиатър и медиум Крейг Хамилтън-Паркър, прочут като ценител на двамата именити проницатели. Според плануваното от Мишел дьо Нострадам Трета международна война ще има и е доста евентуално точно 2020-та да е годината на начало на спора. Хамилтън-Паркър показва цитати от фамозните Центурии на Нострадамус, за които е допустимо да се отнасят към актуалната година и да значат война. Те гласят: " Два пъти изправен и два пъти свален, Изтокът също ще отслаби Запада ", " Неговият съперник след няколко борби, преследвани от морето, ще се провали по време на потребност " и " Големият човек ще бъде изумен денем от гръм. Зло дело, предсказано от носителя на петицията ".

Британският медиум също предсказва война през тази година. Конфликтът щял да бъде унищожителен, само че нямало да обхване целия свят. Ще се развие главно в Близкия изток, само че ще продължи и през идната година. Ще е придружен от протести в Иран и огромни военни дейности, в които ще вземат участие Саудитска Арабия и Иран. Руският президент Владимир Путин и щатският Доналд Тръмп щели да наложат спокойно съглашение.

В материала за предсказаното от Ванга се показва, че съгласно нея ще има нападение против Путин. Хамилтън-Паркър обаче прибавя, че смята, че през тази година ще бъде подписан кротичък контракт сред Путин и Тръмп, като не е ясно дали още веднъж се засяга спорът в Близкия изток. Не излиза наяве и дали обединяването сред Съединени американски щати и Русия ще бъде наложено от военна опасност от трети страни или от други вид сили. Медиумът счита, че през 2020 година, като се изключи че ще има война в Близкия изток, тя ще е придружена от естествени бедствия и политически безредици. " Експрес " обаче успокоява читателите, че военният спор евентуално няма да постави " завършек на света ", тъй като съгласно Ванга това ще стане чак през 5079 година.

Популярността на Ванга в Обединеното кралство пораства, тъй като се смята, че тя е предрекла Брекзит. Преди години пророчицата стана извънредно известна и в Русия, защото още през 1980 година споделя, че " в края на века " Курск " ще потъне под водата и целият свят ще го оплаква ". Това знамение е осмивано до лятото на 2000 година, защото към града с това име няма огромни водни площи. Тогава обаче подводницата ДK-141 " Курск " остана на дъното на Баренцово море и дни наред светът следи мъката на 118-те моряци, които спасителите по този начин и не съумяха да извадят, преди да им свърши въздухът.

Сега в Русия петричката пророчица още веднъж е настояща. Тя е предрекла, че през тази година ще има война и епидемии, разкри журналистът и другар на Ванга Сергей Косторной. Пророчицата даже му показала две повратни дати за човечеството, които са през идващите месеци. Ванга го предизвестила да не ги разкрива, " преди да пристигна времето ". Корсторной направи изказването по Первый канал на съветската държавна телевизия. Той бе подложен на детектор на лъжата, а полиграфът регистрира над 80% меродавност в думите на журналиста. А той заяви, че съгласно Ванга датите са с струпване на пет двойки, а точно на 22.02.2020 и 22.12.2020.

Посочването на съответни дни е огромна необичайност, защото предсказанията на Ванга, а също и на Нострадамус са извънредно завоалирани и датировките им нормално стават по отношение на други протичащите се събития.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР