Мащабна специализирана операция по пътищата на Сливенско. В рамките на

...
Мащабна специализирана операция по пътищата на Сливенско. В рамките на
Коментари Харесай

Мащабна специализирана операция по пътищата на Сливенско

Мащабна профилирана интервенция по пътищата на Сливенско . В рамките на вчерашния ден са били тествани 284 транспортни средства и 339 лица.
 
 КАТ инспекции пътища водачи ОДМВР-Сливен

Целта е била застраховане на публичния ред и сигурността на придвижването, предварителна защита над държанието на водачите и пешеходци . Акцията е осъществена на територията на ОДМВР-Сливен от екипи на бранш „ Пътна полиция “, районните ръководства в Сливен, Нова Загора, Котел и Твърдица, взаимно с екипи на Агенция „ Митници “, Изпълнителна организация „ Автомобилна администрация “, Агенция „ Пътна инфраструктура “ и БГТОЛ.

Проверките са осъществени тук-там с интензивно придвижване , позволяващи осъществяването на инспекция на огромен брой коли и проявление на нулева приемливост към нарушителите. Проверявани са водачи на рейсове, леки и товарни коли за приложимост на алкохол и/или наркотични субстанции , постоянни документи, техническа редовност, транспортни документи на товарите, дееспособност и други.

Констатирани са 90 нарушавания на Закона за придвижване по пътищата.
 КАТ инспекции пътища водачи ОДМВР-Сливен

В рамките на интервенцията един водач е заловен с алкохол над допустимото , двама са били без застраховка „ Гражданска отговорност, един автомобил без регистрационни табели. Санкционирани са водачи за и зползване на мобилен телефон по време на придвижване , без устройство „ свободни ръце “, в одачи и пасажери без защитни колани и други. На нарушителите са формирани актове и фишове. Установено е една лице, оповестено за общодържавно търсене с мярка „ определяне на адрес “. На място при инспекциите са връчени 23 електронни фиша за неспазване на скоростните режими.

Операциите по обезпечавана на публичния ред и пътната сигурност на територията на ОДМВР- Сливен не престават, допълват от полицията.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР