Мащабна полицейска операция в няколко села около Ловеч. Издирват избягалия

...
Мащабна полицейска операция в няколко села около Ловеч. Издирват избягалия
Коментари Харесай

Акцията по издирването на избягалия затворник продължава

Мащабна полицейска интервенция в няколко села към Ловеч. Издирват избягалия пандизчия Борис Иванов. Жандармерия и полиция са на входа на ловешкото село Александрово на разклона за село Дренов. Засилено полицейско наличие има и в двете села. През нощта полицейски коли са правили инспекции и в околните обитаеми места Деветаки, Йоглав и по пътя сред Деветаки и Дренов, научи Българска национална телевизия.

Ловеч

Към момента няма блокирани пътища в региона, само че всички преминаващи коли се ревизират. Засега няма публична информация какви следи са насочили силите на реда точно към този регион.

Кметът на Александрово - Красимир Кръстев и кметският наместник на Дренов - Светлана Недялкова, оповестиха за Българска национална телевизия, че нямат информация избягалият пандизчия да има близки в техните села.

  Втори ден търсят избягалия пандизчия в Ловеч Втори ден търсят избягалия пандизчия в Ловеч
Вътрешният министър и основния прокурор дадоха уточнения към следващото бягство на пандизчия. Изчезналият през вчерашния ден по време на работа на външен обект в...

Издирваният Борис Иванов избяга по време на работа на външен обект в Ловеч. 48-годишният пандизчия е с 13-годишна присъда за блудничество и обири.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР