Мащабна полицейска акция протича в момента в столичния кв. „Драгалевци“,

...
Мащабна полицейска акция протича в момента в столичния кв. „Драгалевци“,
Коментари Харесай

Извънредно в Lupa.bg: Тече полицейска акция срещу енергийния бос Краси Орановеца?

Мащабна полицейска акция протича сега в столичния кв. „ Драгалевци “, в фамозните в квартала къщи със зелени покриви на ул. „ Захари Зограф “ до фамозния измежду хората от подземния свят и сивия бранш ресторант „ Перла “. Очевидци оповестяват за задържани и проснати на земята хора, съгласно думите им най-малко 4 полицейски микробуса и 3 патрулни автомобила на Министерство на вътрешните работи са заградили периметъра към двете внушителни къщи-близнаци.

Живеещи в „ Драгалевци “ настояват, че едно от именията с общ голям двор е населявано от енергийния предприемач Красимир Михайлов, притежател на мина „ Ораново “ и апетитен като един от огромните босове на въгледобива в България. До този миг от Министерство на вътрешните работи не дават информация против кого е ориентирана полицейската акция.



Популярните в столичния квартал " Драгалевци " къщи със зелени покриви. Пред тях сега се организира полицейска акция. В една от къщите живее Красимир Михайлов-Орановеца

В „ Драгалевци “ описват, че двете къши със зелените покриви са издигнати от братя футболисти преди десетилетие и допреди 3 години са били отдавани чартърен на американски енергийни лобисти, импровизирано посочени като секрети сътрудници на ДЕА за България. След това обаче американците се изнесли, а в едно от именията се настанил скандалния Красимир Михайлов – Орановеца.

Роденият в Радомир предприемач има остаряла престъпна популярност. Целявал е в два атентата, а през годините е бил задържан неведнъж за разнородни закононарушения, в това число за похищение и побой с бухалка над футболиста на „ Миньор “ (Перник) Анжело Кючуков през 2000 година През последните години активността на мини „ Ораново “, благосъстоятелност на Красимир Михайлов, е била неведнъж проверявана за нередности. До този миг няма публично удостоверение за арест на Красимир Михайлов.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР