Мащабна полицейска акция е окупирала целия район на търговски център

...
Мащабна полицейска акция е окупирала целия район на търговски център
Коментари Харесай

Полиция блокира хотел в Пловдив! Униформени тарашат всички коли след сигнал за избягалия арестант

Мащабна полицейска акция е окупирала целия регион на търговски център " Гранд ", пише TrafficNews.bg. Безпрецедентната акция се организира по цивилен сигнал, че там е видян 25-годишният Петър Петров, който през вчерашния ден избяга от ареста на Трето районно ръководство.

Униформените са завардили всички входове и изходи на хранителния магазин, намиращ се на приземния етаж на центъра, защото по полицейски сведения точно там е забелязан арестантът. 

Всички коли на изхода от подземния паркинг се ревизират като на контролно-пропусквателен пункт. Шофьорите са карани да отварят багажници, а колите им се претарашвани. 

Живи вериги от служители на реда са блокирали всички вътрешни трасета от супермаркета към другата магазинна повърхност. 

Припомняме, че Петър Петров съумя да избяга от тоалетната на Трето районно ръководство, откакто той беше арестуван за 24-часа в сектора поради владеене на опиати. Сутринта се примолил на служителите на реда да го заведат до тоалетна, защото коремът го болял, като ги излъгал, че има разстройство. Това му дало преднина и разрешило да отвори прозореца и да избяга. 

Петър Петров е разгласен за общодържавно търсене. Под управлението на Районна прокуратура - Пловдив се правят дейни оперативно-издирвателни мероприятия с оглед определяне местонахождението на избягалия задържан, както и процесуално-следствени дейности.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР