Мащабна евакуация край бреговете на Норвегия. 1300 души бяха евакуирани

...
Мащабна евакуация край бреговете на Норвегия. 1300 души бяха евакуирани
Коментари Харесай

Круизен кораб аварира, евакуираха 1300 пътници

Мащабна евакуация край крайбрежията на Норвегия. 1300 души бяха евакуирани по неотложност от борда на круизен транспортен съд поради щета в мотора, оповестява Би Би Си, представено от " Нова телевизия ".

``
реклама

Морските избавителни служби оповестиха, че корабът " Вайкинг скай " се приближавал към брега, носен от вълните, и е изпратил сигнал за помощ. 
Съдът е благосъстоятелност на Вайкинг оушън круизиз (Viking Ocean Cruises), част от група Вайкинг круизиз (Viking Cruisеs), учредена от милиардера Торстейн Хаген, съобщи Българска телеграфна агенция. Според уеб страницата на компанията корабът е с потенциал 930 пасажери. Към него са се отправили хеликоптери и плавателни съдове, а на сушата са готови места за настаняване на пасажерите, прецизираха избавителните служби. Ветровете са със скорост 38 възела (70,3 км в час - бел. прев).  
По-късно норвежката брегова защита заяви, че всички пасажери и екипаж на кораба " Вайкинг скай " са невредими на брега. Въпреки високите талази и мощния вятър избавителни хеликоптери съумели да се доберат до кораба и да оказват помощ на „ корабокрушенците “.  Мястото, където се намира плавателният съд сега е едно от най-опасните за корабоплаване по норвежкото крайбрежие. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР