Мащабен концерт-спектакъл ще бъде кулминацията на честванията свързани с отбелязването

...
Мащабен концерт-спектакъл ще бъде кулминацията на честванията свързани с отбелязването
Коментари Харесай

С грандиозен концерт-спектакъл Младежкият дом отбелязва юбилея си

Мащабен концерт-спектакъл ще бъде кулминационната точка на честванията свързани с отбелязването на 50-годишнината от основаването на Младежки дом-Враца. Проявите са под патронажа на кмета Калин Каменов. На 26 октомври от 17.30 часа в младежкия дом ще бъде открита ретроспективна фотоизложба с над 500 фрагмента, показващи историята на институцията. На 30 октомври ще бъде даден старт и на гостуваща галерия на школата за пластични изкуства към ЦПЛР-Перник.
На 2 ноември от 18 часа в Драматично-кукления спектакъл във Враца ще падне завесата за тържествения концерт театър под надпис „ Като живяно бъдеще “. На сцената ще се качат някогашни и сегашни ученици на школите разрастващи активност през годините в Младежкия дом.
„ Обещаваме атрактивен концерт. В програмата ще вземат присъединяване 11 формации; солистите на националния музикален спектакъл Илона Иванова и Никола Чочев; изпълнителката Гергана Бориславова, която ще дойде за проявата от Германия. Очакваме група „ Скандау “, както и артиста Краси Радков, които са развивали гения си в нашите школи. Интересни ще бъдат и водещите, единият от които ще е актрисата Йоана Гладнишка. Спектакълът е подарък за всички, които са били до и зад нас “, сподели на конференция за медиите шефът на Младежки дом-Враца Георги Врабчев. Той описа детайлно историята на младежкия дом от старта му през 1968г., че до през днешния ден. Там своя капацитет са развивали хиляди в разнообразни посоки, а през днешния ден сполучливо не престават активност близо 20 групи и сформира. Доказателство за ползотворната работа са стотиците участия всяка година на фестивали в България и чужбина и наградите от тях.
За историята и компликациите в Младежкия дом през годините описаха първият шеф на институцията Петър Иванов и най-дългогодишният му управленец Ваня Иванова.
Присъстващите подчертаха, че институцията е една от най-работещите в страната и макар разнообразни трудности, през които са прекосявали нещата са се случвали с помощта на поддръжката, която са получавали от ръководителите на община Враца през миналите към този момент 50 години.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР