Мащабен концерт на легендарния солист на рок бандата Юрая Хийп“

...
Мащабен концерт на легендарния солист на рок бандата Юрая Хийп“
Коментари Харесай

Джон Лоутън и Б.Т.Р. с концерт, ден преди Врачанския панаир

Мащабен концерт на именития солист на рок бандата „ Юрая Хийп “ – Джон Лоутън и музикантите от паметната група Б. Т. Р. ще се организира на 13 септември, ден преди началото на  Врачанския есенен панаир.
Официалното разкриване на 131-то издание на обичайното есенно ревю е на 14 септември. На панаирната сцена ще се качат музикантите от обичаната на няколко генерации българи група „ Тангра “, които ще напомнят златните шлагери „ Богатство “, „ Любовта, без която “, както и шлагера от кино лентата „ Оркестър без име “ - „ Нашият град “.
Обичаният врачанин, топ комикът – Краси Радков ще забавлява жителите и гостите на Враца в комедийната вечер на 15 септември.

Един от най-популярните рапъри – Ицо Хазарта също е част от културната стратегия на обичайното ревю. Съоснователят на най-успешната рап група Ъпсурт ще се качи на сцената на 16 септември.
131-то издание на Врачанския есенен панаир ще бъде закрито с концерт на именития дует, чиито песни и през днешния ден са хитови – Братя Аргирови. Известните близнаци Благовест и Светослав ще изпълнят безконечните песни „ Замирисва на море “, „ До през вчерашния ден “, „ Точно в пет “ и други
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР