Машинното гласуване трябва да се отмени и седемдесетте милиона лева

...
Машинното гласуване трябва да се отмени и седемдесетте милиона лева
Коментари Харесай

Георги Марков: БСП е безотговорна и трябва да мине в режим на самоимпийчмънт

Машинното гласоподаване би трябвало да се анулира и седемдесетте милиона лв. да се дадат за лечебни заведения, счита депутатът
Народният представител Георги Марков, Facebook

На 24 януари т.г. Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи взеха решение да смъкват държавното управление на Бойко Борисов, само че не съумяха.

От трибуната споделих, че те желаят гуляй по време на чума и излязох прав.

Чумата пристигна, само че щяхме да сме без парламент, който да одобри закон за Извънредното състояние за ковид и вероятно без парламент, който да одобри закон за държавния бюджет.

Щяхме да сме със служебно държавно управление и министър председател, който нямаше да бъде признат от Ердоган, както Борисов, тъй като днешната международна дипломация се основава на персоналните контакти и персоналното доверие, които към Ердоган има единствено Борисов. Днес щяхме да сме залети от ислямски орди и боевете щяха да са на българската, а не на гръцката граница, както са сега.

На 5 април щеше да има предварителни парламентарни избори, които щяха да бъдат отсрочени за неразбираемо по кое време.

Българска социалистическа партия е безотговорна и би трябвало да мине в режим на самоимпийчмънт, както беше предходната година, няколко месеца напролет, когато ги нямаше в Народното събрание.

Машинното гласоподаване би трябвало да се анулира и седемдесетте милиона лв. да се дадат за лечебни заведения. Кой е определен машинно в Европа - никой! Нито издигнатият от Българска социалистическа партия президент Радев, нито президентът на Франция - Макрон, нито канцлерът на Германия - Меркел, нито канцлерът на Австрия - Курц, нито министър председателят на Испания - Санчес, нито министър председателят на Швеция - Льовен, нито министър председателят на Унгария - Орбан, нито министър председателят на Чехия - Бабиш, нито министър председателят на Гърция - Мицотакис, нито американският, нито китайският, нито съветският президент.

Ако на 24 януари бяхме свалили Бойко Борисов щяхме да сме цялостни с мигранти и да мрем от чума. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР