Машините за гласуване са добри и ни вършат работа. Затова

...
Машините за гласуване са добри и ни вършат работа. Затова
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Щом машините са „Борисовки”, значи не са лоши

Машините за гласоподаване са положителни и ни правят работа. Затова постоянно сме поддържали машинното гласоподаване. Щом са наречени от Христо Иванов „ Борисовки ", тогава мога да кажа, че неприятни „ Борисовки " - няма. Това сподели по време на конференция водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Ние нямаме спор с машините. Имаме спор за честността на изборите, където отиват флашките. Ние въведохме машините, ние бяхме смяната и гласувахме този Изборен кодекс. Всяка една дума в този момент не дава отговор на истината. В тази комисия депутатите би трябвало да извършите по този начин, че резултатът, който излиза от машината като флашка, да бъде преброен със съответните листчета ", добави водачът на ГЕРБ.

" Трябва да бъдем оптимално диалогични, тъй като ние сме въвели машините и в случай че има неразбирателства, би трябвало да бъдат изчистени в границите на седмица-две. Има време, ние би трябвало да създадем държавно управление. Машините са положителни, хората или методът по-късно, ето това би трябвало да се направи ", сподели още Борисов.

Борисов приказва и по тематиката " Джемкорп ".

" Вчера забелязах един необикновен ескиваж. Докараха Бостанджиев да да ги избавя ", посочи Борисов.

" Христо Иванов и тези борци против корупцията стоят сгушени. Ами нали вие управлявахте. Той твърди, че ние убеждаваме хората, че ги е боязън от машините. Ние ги вкарахме този машини. Христо, аз в никакъв случай не съм бил в коалиция с Българска социалистическа партия. Ти беше част от всичките обири, далавери и беззакония ", разяснява Борисов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР