Машините за гласуване са добри и ни вършат работа. Затова

...
Машините за гласуване са добри и ни вършат работа. Затова
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Щом машините са „Борисовки”, значи не са лоши

Машините за гласоподаване са положителни и ни правят работа. Затова постоянно сме поддържали машинното гласоподаване. Щом са наречени от Христо Иванов „ Борисовки ”, тогава мога да кажа, че неприятни „ Борисовки ” – няма. Това сподели по време на конференция водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Ние нямаме спор с машините. Имаме спор за честността на изборите, където отиват флашките. Ние въведохме машините, ние бяхме смяната и гласувахме този Изборен кодекс. Всяка една дума в този момент не дава отговор на истината. В тази комисия депутатите би трябвало да извършите по този начин, че резултатът, който излиза от машината като флашка, да бъде преброен със съответните листчета ", добави водачът на ГЕРБ.

" Трябва да бъдем оптимално диалогични, тъй като ние сме въвели машините и в случай че има неразбирателства, би трябвало да бъдат изчистени в границите на седмица-две. Има време, ние би трябвало да създадем държавно управление. Машините са положителни, хората или методът по-късно, ето това би трябвало да се направи ", сподели още Борисов.

Борисов приказва и по тематиката " Джемкорп ".

" Вчера забелязах един необикновен ескиваж. Докараха Бостанджиев да да ги избавя ", посочи Борисов.

" Христо Иванов и тези борци против корупцията стоят сгушени. Ами нали вие управлявахте. Той твърди, че ние убеждаваме хората, че ги е боязън от машините. Ние ги вкарахме този машини. Христо, аз в никакъв случай не съм бил в коалиция с Българска социалистическа партия. Ти беше част от всичките обири, далавери и беззакония. Ако желаех реванш още с първия мандат мога да направя държавно управление и да дойда да ви екстрахирам от домовете ви. За кой реванш приказваш, Христо? Вие, сътрудници от Демократична България, станахте съучастници за Лукойл, за газа, вие не гласувахте оръжие за Украйна по време на ръководството ви с Българска социалистическа партия. Айде малко да се смирим. Истинската ни задача не е изборният кодекс, а да се сформира някакво малко държавно управление, с цел да мине зимата и да работи Народното събрание. Промените в Изборния кодекс може да се прегледат за 10-15 дни в бъдещата комисия ", разяснява Борисов.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/661793762289745
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР