Марвин Ветори сподели клетката с Карл Робърсън в подглавната среща

...
Марвин Ветори сподели клетката с Карл Робърсън в подглавната среща
Коментари Харесай

Марвин Ветори се справи с Карл Робърсън

Марвин Ветори показа клетката с Карл Робърсън в подглавната среща на UFC on ESPN 10, което се организира във Вегас. Битката сред двамата бойци беше в междинна категория. Имаше много напрежение сред тях, откакто преди няколко седмици борбата им пропадна. В началото двамата не бързаха да се хвърлят напред и застанаха в центъра на клетката.

Marvin Vettori settles the bad blood with a first-round submission over Karl Roberson #UFCVegas2 pic.twitter.com/mjpvLSpV9G
— Nitrogen Sports (@NitrogenSports) June 14, 2020
Ветори дебнеше за ляво кроше, а Робърсън също изчакваше за своите шансове. Ветори вкарва джабове, а Робърсън пробва ритник в главата и по-късно още един. Марвин завърши с борбата в стойка и придвижи нещата на земята. Двамата стартират да се надиграват с битка, а Ветори пробва гилотина, само че Карл се измъква. Ветори с нова гилотина, само че Карл отскача от мрежата и отново се измъква.

Ново срутване от страна на Марвин, който санкционира своя конкурент с граунд енд паунд, само че Карл се пази добре и не влизат съществени попадения. В края на последната минута Ветори дочака своя късмет и приложи захват за предаване, с което накара Робърсън да се съобщи.
Orgulloso tras ganar una importante pelea pra él @MarvinVettori levanta las manos #UFCVegas2 pic.twitter.com/hJvsiP0FGu
— ufcespanol (@UFCEspanol) June 14, 2020 Ветори навлиза в серия от 3 следващи победи и провокира Израел Адесаня на реванш. Карл от своя страна губи серия от 2 следващи победи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР