Марвин Рамке поема управлението на EOS Group – водещия международен

...
Марвин Рамке поема управлението на EOS Group – водещия международен
Коментари Харесай

EOS Group има нов главен изпълнителен директор

Марвин Рамке поема ръководството на EOS Group – водещия интернационален снабдител на финансови услуги и вложител, една най-бързо разрастващите се компании от фамилията на Otto Group и пазарен водач в бранша по ръководство на вземания у нас. 42-годишният Рамке, който работи в EOS Group от 2007 г. наследява на тази позиция Клаус Енгбердинг, който се отдръпва по персонални аргументи.

Марвин има дълготраен опит в компанията и като член на Борда на шефовете е отговарял за района на Източна Европа, в това число и България. През последните години EOS се трансформира от най-вече местен снабдител на услуги за събиране на вземания в световен финансов вложител, който към този момент генерира главната част от приходите си от интернационалните пазари. В новата си роля Марвин Рамке ще продължи да ръководи този развой на напредък.

„ За мен е привилегия и огромна отговорност да заема поста основен изпълнителен шеф на една от водещите компании за ръководство на вземания в Европа. Движи ме желанието за развиване и задачата ми е освен да запазя лидерската позиция на EOS в бранша, само че и да спомогна за задаването на стандарти в цялата финансова промишленост “, споделя Марвин Рамке. В EOS Group работят повече от 6000 души в над 20 страни, в това число и българския екип на компанията, а Рамке приема това многообразие като опция да изведе международното съдействие сред всички сътрудници в компанията на ново равнище.

Силен напредък в Източна Европа

Досегашният началник на подразделението на EOS за Източна Европа Карстен Тидоу ще заеме мястото на Рамке като  директор за района. През последните години EOS записва забележителен напредък на бизнеса си в Източна Европа, с дъщерни компании в 15 страни в района, в това число България. За фискалната 2020/21 година компанията е вложила 195,3 милиона евро в портфейли с необслужвани заеми в Източна Европа, следвайки пътя на промяна в световен финансов вложител, въодушевен от новаторските технологии. „ През идващите години пазарът в Източна Европа ще продължи да съставлява интерес за EOS Group с капацитета си за напредък “, коментира Карстен Тидоу. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР