Мъртвото тяло на американския маратонец Франк Меза беше открито в

...
Мъртвото тяло на американския маратонец Франк Меза беше открито в
Коментари Харесай

Ужасяващо: Удави се скандален спортист

Мъртвото тяло на американския маратонец Франк Меза беше намерено в река Лос Анджелис, оповестиха от полицията в града. Смъртта на 70-годишния бегач идва единствено броени дни, откакто в понеделник стана ясно, че той е измамил по време на маратона в Лос Анджелис през март, съкращавайки дистанцията за рекордното си време от 2:53:10 часа.

Причината за гибелта на Меза към момента не е изяснения, само че от полицията са уверени, че не става дума за удавяне. Маратонецът, който беше пенсиониран доктор, отхвърляше да е мамил по време на градския маратон и твърдеше, че е напуснал трасето само за посещаване на тоалетна и в нейното търсене е употребявал тротоара. Думите му бяха опровергани от оповестено видео при започване на седмицата.

Измамата по време на маратона в Лос Анджелис не е първата в спортната кариера на Франк Меза, който взе участие в бягания в продължение на 40 години. Той няколко пъти е дисквалифициран поради редуциране на дистанцията, в това число два пъти на Международния маратон на Калифорния през 2014 и 2016 година След това получава доживотна възбрана за присъединяване в надпреварата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР