Мъртвопиян 54-годишен българин с 3.35 промила, застанал зад волана на

...
Мъртвопиян 54-годишен българин с 3.35 промила, застанал зад волана на
Коментари Харесай

Мъртвопиян български тираджия спретна голям екшън с гонка в Италия

Мъртвопиян 54-годишен българин с 3.35 промила, застанал зад кормилото на тир, сътвори същински екшън по магистрален път в Италия, написа написа италианското издание ILmetauro, представен от Блиц.  

Каране в три ленти на зиг-заг, ескалира в 5-километрова гонка с полицията, чиято развръзка е самокатастрофиране в стените на тунела " Новилара ". Полицейските екипи се натъкват на небивала панорама - предните седалки на тира били засипани с голям брой празни бутилки от алкохол. 

Инцидентът е станал на 16 юли към 19 часа на магистралния път А14 в региона сред крайбрежните градове Пезаро и Фано. Сигналът е подаден от движещи се по аутобана, които били мощно обезпокоени от държанието на тир с български регистрационен номер. Машината, тежаща над 40 тона, безусловно шарила на зиг-заг из трите платна на автомагистралата, като даже навлизала в спешната лента. 



На сигнала незабавно са се отзовали пътни служители на реда, които обезопасили придвижването по автомагистралата и почнали да подават светлинна и звукова сигнализация на водача на тира, с цел да спре. Той обаче не се подчинил. Гонката траяла към 5 километра, когато българския камион още веднъж на зиг-заг навлязъл в тунела " Новилара " и се блъснал в стените на структурата. 

Дори след мощни конфликт, водачът на тира се опитал да продължи гонката, но различен водач на камион, станал очевидец на протичащото се реагирал и запречил пътя му. След като тирът спрял, от кабината му колкото да бил изкаран мъртвопияният българин, който е бил пред пристъп.

" Агентите на „ Полстрада “ са намерили пред кормилото 54-годишен български жител. Той е бил самичък в транспортното средство и е бил във очевидно пияно положение. Кабината на автомобила не остави никакво подозрение: кенчета от бира и бутилки, разпръснати на всички места. Водачът на камиона е подложен на алкотест, който е отчел равнище на алкохол в кръвта от 3,35 (g/l) ", написа ILmetauro. 

Мъжът е откаран с кола за спешна помощ до болница във Фано. Започнало е наказателно произвеждане против българина за шофиране в нетрезво положение и злополуката в изискванията на пиене. Отнет е лицензът му, а тирът, благосъстоятелност на пловдивска компания транспортьор, за момента е спрян от придвижване.  

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР