Мъртви са открити двама мъже, за които по-рано бе съобщено,

...
Мъртви са открити двама мъже, за които по-рано бе съобщено,
Коментари Харесай

Баща и син бяха фатално затрупани, докато копаят незаконно въглища

Мъртви са открити двама мъже, за които по-рано бе обявено, че са затрупани в противозаконен рудник в село Житуша край Радомир.

По първична информация жертвите са баща и наследник.

Предполага се, че те са влезнали подземен нерегламентирано.

По-рано бе обявено, че дете и неговият татко са паднали в мина край селото. Смята се, че случаят се е случил, до момента в който двамата са копали за въглища.

Галерията е някогашна благосъстоятелност на мината в селото. Сега не е ясно кой я стопанисва, написа " Марица ".

На място са били изпратени екипи на пожарната, полицията и Спешна помощ. Операцията е била комплицирана, защото мината е с диаметър към 60 см и е дълбока към 15 метра. На двамата е спускан и О2. Уви, безуспешно.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР