Мартон Фучович се класира за четвъртфиналите на тенис турнира в

...
Мартон Фучович се класира за четвъртфиналите на тенис турнира в
Коментари Харесай

Фучович елиминира четвъртия поставен за 1/4-финал в Антверпен

Мартон Фучович се класира за четвъртфиналите на тенис шампионата в Антверпен, откакто обърна Роберто Баутиста Агут след 6-7 (5), 6-3, 6-1, за към два часа и 25 минути игра.

Унгарецът отстъпи в откриващата част след тайбрек на пет точки, като преди този момент първи проби противника, само че по-късно загуби преимуществото си и испанецът закономерно взе сета. Във втория и третия обаче на корта имаше единствено един тенисист и това бе Фучович, който осъществя общо пет пробива в двете елементи против единствено един за съперника, с цел да се поздрави с крайната победа против четвъртия в главната скица.

В спор за място на полуфиналите той ще се изправи против Лойд Харис – южноафриканецът в профил по-рано Ян-Ленард Щруф в два сета. Другите два ясни четвъртфинала в шампионата опълчват номер 1 в схемата Яник Синер против Артур Риндернех и Дженсън Бруксби на Алехандро Давидович Фокина.

По-късно следва мача от осминафиналите на Анди Мъри, който играе с втория подложен Диего Шварцман. Победителят ще играе на четвъртфиналите с Брандън Накашима или Хенри Лааксонен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР