Мартина Вачкова, а и публиката, с умиление си спомнят за

...
Мартина Вачкова, а и публиката, с умиление си спомнят за
Коментари Харесай

Човек на Маги Халваджиян го удари, където боли най-много

Мартина Вачкова, а и публиката, с трогване си спомнят за предаването
 
Актрисата дружно с Азис, Александра Раева и Владо Пенев се опитваше да разгадае коя звезда се крие зад следващата маска през 2021 година, когато предаването се излъчи за повторно. Сезонът бе извоюван от Госпожицата, а под изящната маска се криеше представителката на България на " Евровизия 2021 " Виктория Георгиева. Мартина Вачкова единствена разпозна певицата и то още при започване на сезона.

Тази есен Вачкова остана без ефирен ефир, тъй като " Маскираният артист " бе заместен от глуповатото и много скучно " Звездите в нас ", където като жури се изявяват Виктор Калев, Дони, Софка и Тита. Не единствено тя съжалява за " Маскираният артист ", в случай че се съди по реакцията на почитателите под фотографията на Вачкова. Общото мнение на феновете е, че решението на продуцента Магърдич Халваджиян е било неправилно, а инвестицията му -на вятъра.

" Искаме пакккк!! ", " Любимото ми Шоу! ", пишат зрителки, които стискат палци предаването да се върне на екран. То обаче е доста по-скъпо от " Звездите в нас " и надали Нова телевизия ще се реши да го пусне още веднъж за трети сезон, написа Хотнюз.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР