Мартина Огнянова, която бе сгодена за Слави Трифонов продължава да

...
Мартина Огнянова, която бе сгодена за Слави Трифонов продължава да
Коментари Харесай

Мизерия налегна бившата годеница на Дългия

Мартина Огнянова, която бе сгодена за Слави Трифонов продължава да живее в бедност. Танцьорката незабавно се омъжи за Коко Колев. С който се залюби до момента в който към момента се водеше избраница на Дългия. С треньора са женени и са родители на три деца. Но не им е елементарно да отгледат отрочетата си.

След като разпродаде повече от първокласните си тоалети Мартина посегна да разпродава и бельото си от предприемача. Че дори и гащите си и чорапогащите. Които не са носени и са опаковани грижливо в истинската си опаковка. Варненката ги разгласи за продажба в една от групите на Facebook за аксесоари и облекла.

Мартина  ги пазела като благ спомен за това време когато живяла като милионерша, а на онлайн пазара им търси цена от по 80 или  100 лв. за численост. Явно когато е напускала Слави прозорливо си е стегнала багажа и си е прибрала всичките дарове от шоумена, напускайки палата му.

Само поради балерината от Варна Трифонов издигна грандиозния си дворец, в който се надяваше да свие фамилно гнездо. Но Мартина Огнянова се раздели с него малко преди откриването на  пет етажната постройка на учиндолеца. Напусна го  и го орезили пред всички. След като му изневери с Коко Колев, треньора си  по бокс. За който се омъжи и му роди Матео, Лука и Нико. Блондинката избра любовта пред живот  като любовница на Дългия. За който призна, че я е разплаквал не един път.

Автор: Ретро

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР