Мартина не пропуска мач на любимия си Димитър Евтимов, който

...
Мартина не пропуска мач на любимия си Димитър Евтимов, който
Коментари Харесай

Дъщерята на Гущеров е музата на новата звезда на националния

Мартина не пропуща мач на обичания си Димитър Евтимов, който за първи път бе извикан от Хубчев

Любовта към доведената щерка на милионера Добромир Гущеров Мартина окрилява стража Димитър Евтимов да вади всяка топка към вратата му в британския "Бъртън Албиън ".

25-годишният надарен футболист, който от години играе на Острова и тези дени бе поканен в националния тим, се мята като котка на терена след единствено една целувка от обичаната. Марти освен участва на всеки мач на половинката си, само че се е трансформирала и в амулет и ентусиазъм за спортиста, написа "България Днес ".

Макар че съгласно неписаното предписание дамите са табу за спортистите преди състезание, очевидно хубавицата е изключение от правилото. Според близки на двойката любовта на милионерската дъщеря към стража е толкоз мощ, че го изстрелва право към върха.

Доказателство за това е следващата победа на отбора на Митко. "Бъртън " продължи блестящото си показване в Купата на Лигата на Англия. Българинът беше един от героите на тима, който победи с 3:2 "Нотингам " и се класира за първи път в историята си на 1/4-финалите на шампионата. Срещата беше патова за Евтимов, защото той се изправи против клуба, в който прекара седем години. Вратарят бил обезпокоен да играе против някогашния си тим, само че преодолял терзанията с помощта на приятелката си Марти.

Именно след фурора на нашенеца в Англия преди дни пристигна и повиквателната му от националния селекционер Петър Хубчев. Така на 16 и 19 ноември на мачовете ни против Кипър и Словения Евтимов може да застане на вратата на националния тим и да замести ветерана Георги Петков.

За жал приятелката на вратаря надали ще може да му дава сили по време на мачовете. Правилата у нас са строги и не се позволяват никакви дами да разсейват играчите. Това едва ли ще спре шармантната Марти да е до своя любим. Според клюки хубавицата е безапелационна, че няма да остави Митко в толкоз значим за кариерата му миг и скрито ще го сподиря както в Никозия, по този начин и у нас, където ще се играе мачът със словенския отбор.

Марти и Митко от години са дружно. В почивките на вратаря те обикалят екзотични кътчета по целия свят и постоянно се отбиват в имението на бъдещия тъст Гущеров. Милионерът бил удивен от кандидат-зет си, като от дълго време дал благословията си младите да се вземат. В момента Гущеров не стопира да се хвали с Митко и стиска палци той да не допусне нито гол във врата на "лъвовете ". Майката на Марти също не крие благоразположението си към избраника на щерка си, като не пропуща постоянно да означи, че той е гордостта на фамилията. Да се надяваме, че и на мачовете на националите любовта ще окрили още веднъж стража.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР