Мартина Ганчева се присъединява към екипа на Събуди се“, след

...
Мартина Ганчева се присъединява към екипа на Събуди се“, след
Коментари Харесай

Поредната рокада в NOVA! Сменят известна водеща с ново лице


Мартина Ганчева се причислява към екипа на „ Събуди се “, откакто Лора Крумова излезе в отпуск по майчинство. От 21 октомври новата водеща ще разсънва феновете на NOVA всяка неделя, предава Pik.bg. Те към този момент познават работата й като кореспондент. В последните издания на предаването тя организира впечатляващи диалози с индивида, провокирал последния референдум в Румъния - Адриан Коман, с една от 100-те най-влиятелни дами в Лондон - Джийн Стивънс и със световноизвестния рапър COOLIO.

„ Мартина Ганчева е публицист със задълбочени знания в областта на интернационалните политически връзки, историята и литературата, следи от близко културния живот в България и Европа. Прави усещане умеенето й с лекост да разговоря със своите събеседници. Сигурна съм, че с дългогодишната водеща на „ Събуди се “ Мира Иванова, която по традиция открива уикенд формата на NOVA в събота, ще са отличен екип “ – разяснява Вяра Анкова, общоприет шеф „ Информация “ в Нова Броудкастинг груп.

„ Събуди се “ е като многотомна енциклопедия, която нямам самообладание да разлистя. В предаването има всичко, само че най-ценното са създателите и разказите им за хора, които вълнуват - богата палитра от персонални истории с непредвиден край “ – споделя Мартина Ганчева.

Професионалният й път стартира в БНР като стажант, а първият допир с малкия екран се случва през 2004 година в телевизия „ ДЕН “. В последните 7 години е била водещ и продуцент в Bulgaria ON AIR. Тя е единственият български публицист, правил изявление с Траян Бъсеску като настоящ президент на Румъния. Преводач е и на автобиографията на сегашния румънски президент Клаус Йоханис. Пред микрофона й са заставали еврокомисарят Вера Юрова, заместник-председателят на Европейската комисия Юрки Катайне и редица евродепутати, измежду които Моника Маковей и Ска Келер.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР