Мартина е лайф коуч и консултант по личностно развитие. За

...
Мартина е лайф коуч и консултант по личностно развитие. За
Коментари Харесай

Секс, връзки и манипулации с Life Coach Мартина Палева ВИДЕО

Мартина е лайф коуч и съветник по личностно развиване. За нея това не е просто активност, а задача, предопределение и пътеводна мощ.

Чували ли сте за другите архетипи при мъжете и дамите? А знаете, ли че те значително дефинират нашата същина и бъдещи взаимоотношения с противоположния пол? Мартина е експерт по тази тематика и обясни пред нашите фенове всичко, което би трябвало да знаем за връзките любовта, изневерите и несъмнено - секса.

Здравей, Мартина! Добре пристигнала при нас! Разкажи ни по какъв начин реши да станеш лайф коуч.

Това доста известна специалност, само че аз постоянно съм желала да го върша. Просто не съм имала сигурността да го върша. Още от детството си съм усещала, че мога да прочитам човешката душа. Смятам,ч е съм се родила с призванието психолог.

Колко време лишава за теб да " прочетеш” един човек?

Диагностицирам дамите много бързо. Усещам силата на секундата. Жените би трябвало да развиваме интуицията си и ще стигнем до там. Има и мъже, които имат доста мощна вътрешен глас, които имат повече женска сила.

Кои са главните архетипи при дамите и мъжете?

Жените се дефинират в 4 посоки. Това са следните архетипи: Кралица, Момиче, Любовница и Домакиня. При мъжете те още веднъж са 4 - Лидер, Изследовател, Творец и и Търговец.

Как да се проучваме сами?

Това може да се случи посредством отваряне на астралните карти, където можем да забележим зодията, асцендента и позицията на луната. Тя в хороскопа символизира женското начало. Астрологията може да ни даде доста добра тенденция, с цел да разберем в коя сила сме.

Защо на българката ѝ е мъчно да приказва за секс?

Ако една жена не е говорила свободно за секс със своята майка, баба, жена, то тази тематика се трансформира в табу. Може да сме получавали доста обич от женската част в фамилията, само че сексът да е останал неразрешена тематика. Можем да се оправим с този проблем и да се отворим към тематиката. Има доста дами, при които се случва естествено, без помощ. Най-добрият вид е да приказваш с някого, който да ти помогне да отблокираш тези свои терзания. Често дамата е доста полова, има мечти, само че има разстройства на физическо равнище. Има разнообразни практики и способи да се разсъни тази половост.

Как да насочваме мъжа?

Трябва да заявяваме ясно какво желаеме. Дори от време на време да слагаме ултиматуми. Това важи с цялостна мощ за мъжа от архетип " търговец”. В по-голямата част от случаите можем да кажем, че с подобен мъж дамата би трябвало да е водещата фигура във връзката.

Кои са най-честите аргументи за разлъка или бракоразвод?

Несходства на полезности. Хората още първоначално не изговарят какви са полезностите и упованията им. Заслепени от обич се хвърляме във връзката и се отдаваме на импулса. В началото има химия, стига се до брак, дете и в един миг осъзнаваме, че имаме несъответствия и чакаме, че можем да променим индивида до себе си, с цел да дава отговор на нашите стремежи.

Можем ли да променим мъжа, какви са спецификите в характерите на другите архетипи мъже и дами? Кои са най-хубавите комбинации и въздействат ли ни контузиите и прекарванията от детството на взаимоотношенията? Гледайте нашето ново видео и ще разберете!

***

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР