Мартин Йодегаард в момента е част от състава на Норвегия,

...
Мартин Йодегаард в момента е част от състава на Норвегия,
Коментари Харесай

Йодегард: Ако говоря още за влизането на Родри, ще имам проблеми

Мартин Йодегаард сега е част от състава на Норвегия, защото преследването на точки на клубно равнище е отсрочено и той се озова на линия против Испания в събота. " Ла Роха " завоюва с 3:0 срещата, само че Норвегия счита, че е трябвало да получи дузпа преди откриващия гол на Дани Олмо, откакто Йодегаард бе изритан в наказателното поле извънредно неразумно, само че полузащитникът се размина с по-сериозна контузия.

" Сигурен съм, че трябваше да има дузпа. Той идва с бутоните си навръх глезена ми. Но съм сигурен, че ще бъда осъден, в случай че кажа освен това. Не си върша труда да споделям нищо друго за рефера. По-добре е да не казвате нищо ", показа полузащитникът на Арсенал.

Селекционерът на Норвегия Стале Солбакен беше подготвен да каже повече, като разяснява пред репортери за обстановката, която можеше да промени хода на мача: " Това е чиста дузпа! Той приключва удара и не можете да го фаулирате по-късно. Ако съборя някого, откакто топката я няма, тогава това е дузпа. Малко се омръзвам от това. Това, което виждам тук в този момент на повторението, е тъкмо това, което видях от скамейката. Имаше малко надменност. Такава е обстановката, само че не е за поверие ".

Норвегия ще се завърне в игра против Грузия във вторник, като Йодегаард се надява да премине през този мач незасегнат, преди да се завърне на " Емирейтс "  за домакинската среща на Арсенал с Лийдс на 1 април.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР