Мартин Трифонов, обвинен в убийството на седемгодишата Кристин от с.

...
Мартин Трифонов, обвинен в убийството на седемгодишата Кристин от с.
Коментари Харесай

Мартин Трифонов остава под стража

Мартин Трифонов, упрекнат в убийството на седемгодишата Кристин от с. Сотиря, остава под стража. Това реши Окръжен съд – Сливен, откакто Окръжната прокуратура внесе искане за налагане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “.
Прокуратурата изиска непрекъснат арест за Мартин Трифонов На 21-годишния мъж са повдигнати три обвинявания – за блудничество, за обезчестяване и за ликвидиране на малолетно момиче по изключително непосилен метод
На 21-годишния мъж са повдигнати три обвинявания – за блудничество, за обезчестяване и за ликвидиране на малолетно момиче, чиято гибел е породена с особена свирепост и по изключително непосилен за жертвата метод.

По-рано през днешния ден стана ясно, че упрекнатият за тежкото закононарушение е направил цялостни признания.
Румяна Арнаудова: Кристин е умряла поради тежка черепно-мозъчна контузия Говорителят на основния прокурор разкри, че Мартин Трифонов е блъснал детето с камък в главата
„ Дал е пояснение за своето държание с несъразмерната приложимост на алкохол, обяснил е механизма за причиняване на пострадванията. Използвал е камък, което съответствува с повода за настъпване на гибелта – тежка черепно-мозъчна травма”, съобщи представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР