Мартин Трифонов, 21-годишният младеж, който бе задържан за убийството и

...
Мартин Трифонов, 21-годишният младеж, който бе задържан за убийството и
Коментари Харесай

Ивайло Иванов разкри драмата около ареста на звяра от Сотиря. Местен мъж го вързал, но...

Мартин Трифонов, 21-годишният юноша, който бе арестуван за убийството и изнасилването на дребната Кристин в село Сотиря, е споделил на близки какво е направил. Това заяви на изключителна конференция основният секретар на МВР гл. комисар Ивайло Иванов, пише Блиц.

Той разкри и трагични детайлности към ареста. 

" Към обяд започнаха да се появяват сигнали, че е забелязан, локален човек, който е в региона, е съумял да го хване, даже го е снимал. Завързал го е, само че е съумял да избяга. Получихме информация, че негови близки са знаели за осъщественото закононарушение, само че не са споделили на никого.

Има пострадвания по краката, следва да се обясни по какъв начин са настъпили - дали при преследването е даден изстрел от полицията или се е наранил самичък.

Майката на момчето не може да носи отговорност. Има две присъди - едната е за блудничество с 16-годишна своя братовчедка, другото е за кражба. 

Работел е известно време, ориентира се, краде и изчезва.

Въобще не е употребявал алкохол, бил е почитател на енергийните питиета ", разкри още гл. комисар Ивайло Иванов.

" В момента е настанен в болничното заведение. Предстои покачване на обвиняване, в понеделник ще бъде импортирано искане за непрекъсната мярка за неотклонение. Ще бъде упрекнат в убийството на малолетно лице с изключително свирепост, също така обезчестяване и блудствени дейности. Събрани са всички доказателства, направено е разпореждане за ДНК експертиза, осъществена е аутопсия ", оповестиха от прокуратурата.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР