Мартин Тошев се върна в ЦСКА 1948. Това разкри благодетелят

...
Мартин Тошев се върна в ЦСКА 1948. Това разкри благодетелят
Коментари Харесай

Мартин Тошев се върна в ЦСКА 1948

Мартин Тошев се върна в ЦСКА 1948. Това разкри благодетелят на " алените " Цветомир Найденов. За последно нападателят игра в Казахстан. Това ще бъде вторият му престой за 1948. От този тим той мина в състава на Жетсу през 2019 година, а след това игра за румънския Академика (Клинчени) и още веднъж в Казахстан за Шахтьор (Караганда).

Тошев е младеж на достоверния ЦСКА, а с изключение на на " Българска войска " е играл за Черноморец, Славия, Септември Сим, Пирин, Ерцгебриге Ауе (Гер), Септември Сф и други

Контролата сред Локо Сф и дубъла на ЦСКА 1948 завърши единствено след едно полувреме. При 2:2 до почивката " алените " взеха решение да не доиграват дуела по самодейност на наставника им Владимир Димитров, който бе неудовлетворен от съдиите.

" Трябва да се разбере, че не може едни хора да дерибействат, когато им е дадена власт. Не е единствено дузпата. Такава няма. Страничният арбитър споделя на основния, че дузпа няма, само че той я дава без да пита. Две груби влизания на футболист на Локо. Не знам какво е положението на крайници на нашия футболист. Той не може да стъпи, само че не се дава картон ", сподели Димитров.

На стадиона на БФС в " Бояна " " алените " на два пъти повеждаха посредством Валентин Йосков (14 и 36), а " железничарите изравняваха с голове на Митко Митков (29 и 42-д).
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР