Мартин Стефанов е под въпрос за гостуването на Черно море

...
Мартин Стефанов е под въпрос за гостуването на Черно море
Коментари Харесай

Мартин Стефанов е под въпрос за гостуването на Черно море Тича на Ямбол

Мартин Стефанов е под въпрос за гостуването на Черно море Тича на Ямбол в дуела от 5-ия кръг на Националната баскетболна лига. 17-годишният баскетболист е изкълчил глезена на левия си крайник на тренировката и към момента не е ясно дали ще играе в Ямбол, оповестиха от клуба.

" Готвим се съществено за този мач ", съобщи наставникът на варненския отбор Галин Стоянов-Патрика. Според него, това че и Ямбол към момента няма победа не значи, че са слаб отбор. " Срещу първенците Левски Лукойл те играха извънредно мощно, а в Плевен изгубиха с продължение ", уточни Стоянов. По думите му в тези два мача на Ямбол им е липсвал по един доста значим състезател - в единия бяха без американският си гард Айзея Уилямс, а в другия без опитният Станислав Говедаров, а в този момент и двамата са на линия, изясни Патрика.

" Традиционно Ямбол като домакини са доста добър тим, само че ще създадем всичко допустимо да се противопоставим, разяснява експертът. Той призна, че в Черно море Тича има кадрови проблеми. " Някои от младите състезатели са с разнообразни болежки, имам предвид Мартин Стефанов и Мартин Иванов ", сподели треньорът само че се надява те да са добре за срещата.

" Пламен Алексиев към този момент тренира с тима, само че няма да играе. Най-вероятно ще се включи от идващия кръг от конкуренцията в НБЛ. " Съперникът ни е с доста уравновесен състав, на всяка позиция има по двама положителни състезатели, тъй че чакам доста сложен мач ", сподели още Галин Стоянов. Според него центърът на Ямбол е извънредно бърз, чевръст и атлетичен баскетболист, който ще сътвори проблеми на Черно море Тича. Стоянов се надява първичните дейности на тима да бъдат сполучливи и центърът на домакините да не получава независимост и топката в подкошието, като по този метод да осъществя лесни кошове. " Другият център - Никола Джурич, е умел състезател, който игра в Черно море Тича. Труден за запазване състезател, защото играе с лява ръка и може да ни сътвори доста проблеми ", изясни експертът и изрази вяра, че подготовката на отбора през седмицата ще даде резултат.

Срещата сред Ямбол и Черно море Тича е в събота от 18.00 часа в зала " Диана ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР