Мартин Рейм, селекционер на Естония, смъмри Богдан Вашчук от Левски.

...
Мартин Рейм, селекционер на Естония, смъмри Богдан Вашчук от Левски.
Коментари Харесай

Смъмриха халф на Левски в родината му

Мартин Рейм, селекционер на Естония, смъмри Богдан Вашчук от Левски. Треньорът съобщи, че няма да прати повиквателна на халфа, до момента в който не промени манталитета си. Естония ще играе две контроли в идващите дни против Финландия и Исландия, само че играчът на “сините” не е измежду извиканите.

“Трябва смяна при Вашчук”, сподели селекционерът. - В момента той няма да ми е от изгода. Следя какво се случва с него, само че когато видя, че ни е нужен, тогава ще го повикам. Знам, че не играе доста в Левски поради контузия. Все отново там се тренира на високо равнище, само че това не ми е задоволително. Освен това, би трябвало да покаже и сърце. Преди време отхвърли да играе за младежите на Естония. Видях след това, че изясни в обществените мрежи, че това не е по този начин. Хубаво, аз проследявам и манталитета на играчите. Не му затварям вратата за националния. Когато направи няколко положителни мача, дано ми се обади и отново ще говорим”.  Левски - Славия @@@
През 2015 година Вашчук е извикан за мач на младежите. По това време той е част от Рединг.

“Бях на отмора и с травма, която не желаех да се усложнява”, изясни по-късно халфът, който към момента чака първа повиквателна за представителния отбор на родината си.

“Труд”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР