Мартин Райнов започна мача с Царско село типично в свой

...
Мартин Райнов започна мача с Царско село типично в свой
Коментари Харесай

Стягайте се за Мартин Райнов

Мартин Райнов стартира мача с Царско село типично в собствен жанр - с пас напред . Това обаче бе още в третата секунда, евентуално ставаше въпрос за нещо заучено. Идеята на " сините " несъмнено е била да осъществят шоково начало и да отбележат рекордно бърз гол за историята на Първа лига. Но типично в собствен жанр подаването на Райнов непосредствено напред си беше живо изпомпване на топката в обратна посока. И в случай че в действителност става дума за нещо тренирано, за какво тъкмо Райнов?! Този футболист, който не е олицетворението на паса в вероятност и който има някаква фикс идея да подава обратно, не бе най-подходящият за този необикновен старт при първия сигнал на съдията.

Може би за понеделник вечерта Петър Хубчев е имал проект, който непременно минава през гол в първите секунди и по-късно противникът да се отвори и всичко да е по масло и мед. И защото това не стана, " сините " си заиграха своя неразбираем и сложен за гледане футбол . Срещу Царско село това си беше в действителност тъга за гледане . До 19-ата минута Левски правеше някакви опити да си подава топката в половината на противника за завладяването на вратата на Чворович, който във въпросната 19-а минута улови топката след опит за удар, или опит за центриране от директен свободен удар. Дотогава новакът в групата можеше да играе без вратар . Атаките, в действителност това не е най-точната дума, даже не доближиха до предзавършваща фаза, т.е. нямаше миг, в който някой да асистира на човек в голова позиция.
 Снимка 437349
Източник:

Чак след първата половина на първото полувреме Левски заигра като изначално по-силния от двата тима. Но настъпи Шоуто на Стаси . Станислав Иванов направи един от тези пропуски, при които треньорите или хвърлят връхната си дреха, или ритат бутилка с вода, или тропат по аварийна пейка, или крещят, а Вили Вуцов прави всичко това вкупом . Стаси направи още един подобен пропуск и през второто полувреме. След което сподели слаба душeвност - при трети късмет за гол той направи по-трудното, като подаде на съотборник в по-кофти позиция, вместо да шутира във вратата. Тук към този момент приказваме за липса на темперамент и самочувствие. Напред във времето това може и да се поправя, само че пътят не е този. Да повторим - на Стаси му липсват солта и пиперът и може би скоро ще гледа в профил по какъв начин на неговия пост се подвизават или Насиру Мохамед, или Здравко Димитров.

Друго нещо познато - Йоанис Каргас . Новият гръцки бранител сподели за какво не е бил в състава против АЕК (Ларнака) в София. Мистър Картон получи подобен и против Царско село . Каргас ще основава бели на сините и с рисковите си интервенции, и с идните отсъствия заради насъбрани картони. А за Дени Алар познатото бе хубавият му пропуск самичък против Чворович. Но той отново има въздействие върху играта и с придвижването без топка. И като сме на трендове - Чворович има податливост да редува страхотни спасявания със страхотни прочувки. И като сме на придвижване без топка, да се върнем на Райнов. Някъде към 70-ата минута тихият стадион " Васил Левски " бе пронизан от викането на Иван Горанов: " Айде бе, Мартооо ", при следващото недобро позициониране на Райнов. Само да напомним, че главният вътрешен полузащитник Кали Тиам ще бъде отвън строя за към месец, тъй че - стягайте се за Мартин Райнов .
 Ботев не договаря с Левски, Тодор Неделев не желае при Обновена
Ботев не договаря с Левски, Тодор Неделев не желае при " сините "

Звездата на " канарите " остава в Пловдив
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР