Мартин Райнов бе сред първите, които си тръгнаха от Левски

...
Мартин Райнов бе сред първите, които си тръгнаха от Левски
Коментари Харесай

Райнов: Време е да потърся реализация в чужбина

Мартин Райнов бе измежду първите, които си потеглиха от Левски това лято. Договорът му със синия клуб изтече и полузащитникът отхвърли да го възобнови. За 1,5 година той изигра 54 мача със " синята " фланелка, в които означи 1 гол.

" Искам да благодаря на Левски за тази година и половина, в която бях в клуба. За мен това беше добър интервал и съм благополучен от обстоятелството, че играх със синята фланелка. На 28 години съм и реших, че е добре да потърся реализация в чужбина, откакто съм свободен сътрудник. Нямах проблеми с никого в клуба. Това е изрично. Благодаря на всички, които работят в Левски.

Сега е сложен миг за всички в Левски. Хората вършат всичко допустимо нещата да се стабилизират. Имах диалог с господин Сираков. В рамките на 2-3 минути той ми предложи контракт за две години. Отговорих му, че желая да опитам в чужбина. Той ми сподели " ОК, няма проблем. Пожелавам ти шанс ". Стиснахме си ръцете и това беше.

Имаше запитвания от чужбина, само че ги отхвърлих и не бързам. В момента изчаквам най-хубавата оферта за мен. В Берое няма да се върна. Това е изрично. Поддържам форма независимо, упражнявам два пъти дневно. Нито един футболист в Левски не е коментирал финансовите проблеми в клуба. Когато те настъпиха, нито един футболист не е отишъл на стадиона и да приказва за пари.

Всеки един от нас гледаше да си прави работата професионално. Играхме мачовете на 100%. Не постигнахме положителни резултати, само че всички момчета заслужават почитание за положените старания. Смятам, че нещата в Левски ще се стабилизират до Нова година ", сподели Мартин Райнов за " БНР ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР