Мартин Петров ще участва утре в бенефиса на Красимир Чомаков

...
Мартин Петров ще участва утре в бенефиса на Красимир Чомаков
Коментари Харесай

Мартин Петров пак облича червената фланелка заради Чомаков

Мартин Петров ще взе участие на следващия ден в бенефиса на Красимир Чомаков на стадион " Марица " в Пловдив. Той още веднъж ще облече фланелката на ЦСКА.

" Специално за бенефиса на Чомаков се завърнах, с цел да облека още веднъж фланелката на ЦСКА. И няма по какъв начин, защото е прелестен човек. Невероятен, бих споделил. С огромно сърце. Беше същински войник на терена, същински образец за " армейски " дух и себераздаване от първата до последната минута. Чомаков имаше яростен и застрашителен удар. Тогава този негов шут се трансформира в нарицателно. Казвахме му 'Чомачка " (смее се). И преди мач му викахме: " Айде, Чоме, подготви ли " Чомачката " да разпориш мрежата! " Няма да не помни по какъв начин в един дуел с националния отбор подобен удар нанесе по топката, че тя едвам не счупи гредата. Напречният стълб безусловно се разтресе. Сигурно е летяла с над 150 км/ч. Бих се радвал в случай че и през днешния ден има такива като него. Ама... ", вввърна се обратно в годините Петров.

" Сега се веселя, че ще бъдем още веднъж дружно на терена. Надявам се най-сетне да получа някой прословут пас от него, с цел да се разпиша във вратата. Чакам го към този момент толкоз години - да ми постави топката на крайници или на главата с прелестно извеждане от 30-40 метра ", описа пред " Блиц " Марто Петров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР